Selecționate

Fotbal feminin / Seminar FMF (video)

News Details
Text

Miercuri, 13 martie, la CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc un seminar instructiv cu participarea antrenorilor din fotbalul feminin. 

Forul fotbalistic a fost reprezentat de către Serghei Butelschi, Director Tehnic, Alexandru Golban, Director al Selecționatelor Specializate de Fotbal, și Vladimir Japalău, Directorul Școlii Federale de Antrenori.

În cadrul evenimentului oficialii au pus în discuție aspecte privind îmbunătățirea procesului de antrenament, dar și despre schimbul de experiență între antrenorii din regiunile țării.

La seminar au fost prezenți și antrenorii selecționatelor feminine, Eduard Blănuță (senioare), Victor Senic (WU-19), Elena Subbotina (WU-17).

Antrenorii au participat de asemenea la o sesiune practică susținută de Glad Bugariu, antrenorul selecționatei de junioare U-15. Naționala noastră efectuează ultimele pregătiri în perspectiva participării la un turneu internațional în Singapore, organizat cu suportul UEFA. La competiție vor mai evolua selecționatele similare din Cambodgia, Guam și Singapore.
 

Image
Video