Antrenori

Comitetul de Antrenori al FMF

News Details
Text

Miercuri, 7 noiembrie 2018, la sediul FMF a avut loc un ședința Comitetului de Antrenori, la care au participat Dragoș Hîncu, Vicepreşedinte FMF și Preşedintele Comitetului, Alexandru Golban, Secretar, Ilie Carp, Ion Caras, Eduard Crețu, Alexandru Burlac, Vladimir Gosperschi, Valentin Cojuhari, Anatol Teslev, membri.

De asemenea, la întrunire au fost prezenți și oficialii academiilor și școlilor de fotbal, Anatolii Coșevoi (Director adjunct Academia Sheriff Tiraspol), Marius Codescu (Director Academia Zimbru Chișinău), Igor Negrescu (Director Tehnic CSCT Buiucani Chișinău), Veaceslav Maximov (Președinte CS Real Succes Chișinău), precum și antrenorii selecționatelor de juniori ale Moldovei, Ion Testemițanu (U-15), Alexandru Guzun (U-17) și Oleg Fistican (U-19).

Cu un cuvânt de salut către participanți s-a adresat Pavel Cebanu, Președintele FMF. Forul fotbalistic a mai fost reprezentat de către Mihai Anghel, Prim Vicepreședinte.

În cadrul ședinței, a fost făcut un schimb de opinii despre activitatea selecționatelor de juniori ale Moldovei. Totodată, au avut loc dezbateri privind participarea naționalei de juniori U-17 în preliminariile Campionatului European 2019, mini-turneul fiind găzduit de țara noastră. 

Cu o dare de seamă a venit și Oleg Fistican, antrenorul principal al selecționatei U-19, despre pregătirea către faza preliminară a Campionatului European 2019. În urma discuțiilor și analizelor, toți participanții la ședință au ajuns la concluzia că în lotul selecționatei U-19 au fost convocați cei mai buni jucători în perspectiva pregătirii și participării la mini-turneul preliminar care va avea loc în perioada 14-20 noiembrie, în Turcia.