Licențiere

Seminar UEFA / Licențierea cluburilor (video)

News Details
Text

În perioada 1-2 februarie 2018, țara noastră găzduiește seminarul UEFA Licențierea Cluburilor și Fair Play Financiar. La eveniment participă oficiali din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bulgaria, Croația, Macedonia, Georgia, Ungaria, Kazahstan, Letonia, Lituania, România, Slovenia și Republica Moldova.

În deschiderea seminarului, cu un cuvânt de salut s-au adresat Ales Zavrl, Șeful Compartimentului Licențiere UEFA, și Pavel Cebanu, Președintele Federației Moldovenești de Fotbal.

În continuare, Mihai Anghel, Prim Vicepreședintele FMF și Preşedintele Comitetului de Licenţiere, a prezentat o informație amplă despre sistemul de licențiere a cluburilor de fotbal implementat în Moldova pe parcursul celor 15 ani.

Timp de două zile, participanții la seminar vor face un schimb de opinii, practici și experiență referitor la Licențierea Cluburilor și Fair Play-ul Financiar.

Forul european este reprezentat la eveniment de către Philippe Rasmusen, Șeful Compartimentului Fair Play Financiar, Daniele Bernardi, Manager Licențierea Cluburilor, Alexis Angelopoulos, Coordonator Licențierea Cluburilor, Branco De Kock, Analist Date, Ekaterina Gerasimova, Analist Financiar, Tanja Mougin, Asistent. Din partea Federației Moldovenești de Fotbal mai participă Leonid Oleinicenco, Director Executiv, Igor Popov, Adjunctul Managerului pentru licenţiere pe probleme administrative şi asigurare informaţională, Natalia Cernei, Expert financiar.
 

Video