Antrenori

Proiectul “NOI” / Seminar de lucru (video)

News Details
Text

În perioada 15-19 ianuarie 2018 la CPSM de la Vadul lui Vodă se desfășoară un nou seminar din cadrul proiectului “NOI” cu participarea antrenorilor selecționatelor naționale și regionale. 

În cadrul unor grupuri de lucru, tehnicienii fac un schimb de opinii despre pregătirea și desfășurarea turneului “Viitorul” pentru selecționatele regionale, despre procesul de antrenament al tinerilor fotbaliști talentați, problemele echipelor naționale, dar și despre implementarea programului de dezvoltare, monitorizare a cluburilor din cadrul proiectului “NOI”.

Cu un mesaj de salut către participanți s-a adresat Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF. La eveniment mai participă Vladimir Japalău, Secretar Executiv al Şcolii Federale de Antrenori, Alexandru Guzun, antrenorul naționalei Moldovei U-17, Alina Stețenco, antrenoarea naționalei feminine și WU-19, Elena Subbotina, antrenoarea naționalei WU-17, Nicolae Bunea, Igor Șpaniora, Vitalie Mardari, Valeriu Oloieru, Viorel Crăciun, Serghei Truhanov, Dmitri Vasiliev, antrenori regionali, Mihai Moraru, antrenor de portari.

Oaspetele evenimetului este expertul UEFA, Roger Meichtry din Elveția. În cadrul vizitei de lucru în țara noastră, oficialul a avut posibilitatea să afle mai multe informații despre proiectul “NOI”. Participanții la seminar au urmărit de asemenea meciul amical dintre selecționata regională Centru U-14 și echipa CSCT Buiucani-Dacia U-14. Totodată, Roger Meichtry a avut o întrevedere cu Nicolae Cebotari, Secretar General FMF.

Proiectul „NOI”  este o strategie de dezvoltare a fotbalului de juniori de elită din țara noastră. Datorită efortului întregii comunităţi fotbalistice este formulată o filosofie naţională de dezvoltare a fotbalului, dar şi un concept de joc al selecţionatelor naţionale în toate aspectele.
 

Image
Video