Selecționate

U-18 / Meci amical (video)

News Details
Text

În perspectiva participării la la turneul internațional din Belarus "Cupa Dezvoltării", naționala de juniori U-18 a Moldovei a disputat joi, 18 ianuarie, o partidă de verificare cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Întâlnirea care a avut loc în Sala Polivaletă a Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Componența Moldovei: Silviu Şmalenia, Valeriu Gaiu, Artiom Gabareţ, Daniel Dumbravanu, Ivan Sîciov, Serafim Cojocaru, Alexandru Graur, Ion Gurulea, Nichita Murovanîi, Iurie Stancev, Eugen Gliga
Au mai jucat: Daniel Moșneaga, Nicolai Stoianov, Valentin Ţigănescu, Nichita Moțpan, Egor Cesnocov, Gheorghe Spînu
Antrenor: Oleg Fistican

Iniţial, Moldova U-18 urma să joace un amical împotriva celor de la Buiucani-Dacia U-19, la stadionul “Joma Arena” din Chișinău, dar meciul a fost anulat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pentru selecționata Moldovei urmează participarea la turneul internațional din Belarus "Cupa Dezvoltării". Echipa antrenată de Oleg Fistican va juca într-o grupă cu Ucraina, Georgia și Kazahstan. Partidele preliminare vor avea loc în perioada 21-25 ianuarie, iar faza play-off va începe pe 26 ianuarie.

Video