Grassroots

Ziua internaţională a invalizilor

News Details
Text

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Invalizilor, pe 2 decembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Centrul de a reabilitare socială a copiilor o adevărată sărbătoare pentru 40 de copii cu dizabilități. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

Forul fotbalistic a fost reprezentat de Svetlana Patraş şi Iurie Conusevici, Asistenţi ai Coordonatorului OFFS în Moldova, Iana Pogarevici, Diana Bobuţac, Olga Isac, instructori OFFS. La eveniment au mai participat Cornelia Grosu, Directorul Centrului de a reabilitare socială a copiilor, dar şi reprezentanţi ai Inspectoratului General ai Poliţiei.

 Buna dispoziție a fost asigurată de către elevele Liceului Teoretic “Dimitrie Cantemir”, care au prezentat mai multe activități cultural-artistice.

În anul 1992 Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a declarat data de 3 decembrie drept Ziua Internaţională a Invalizilor, care este marcată anual în toate ţările lumii, în semn de solidaritate cu persoanele cu handicap.

Video