Competiţii

Televizarea meciurilor Diviziei Naționale (video)

News Details
Text

Începând cu această ediție de campionat, FMF a inițiat un nou proiect, care prevede televizarea tuturor meciurilor din Divizia Națională pe saitul FMF și rețelele sale de socializare, având ca obiectiv îmbunătățirea calității transmisiunilor și televizarea pe viitor a meciurilor pe posturile de televiziune naționale și regionale.

La solicitarea FMF, UEFA a delegat în cadrul programul GROW doi reprezentanți de la UEFA cu mare experiență în organizarea televizării meciurilor (inclusiv finala Ligii Campionilor UEFA), Oleksandr Pylypenko și Dmytro Korotchenko. Reprezentanții UEFA au efectuat, pe 20-21 aprilie, inspectarea tuturor stadioanelor pe care se joacă meciurile din Divizia Națională și FMF va lua act de recomandările tehnice de modificare a infrastructurii arenelor, schimbarea locurilor de lucru pentru operatorii video, regizorii transmisiunilor, etc.

Iar pe 21 aprilie, la stadionul Zimbru, a fost organizat un Seminar, la care au participat regizori, operatori video, reprezentanți ai FMF, care se ocupă cu televizarea meciurilor Diviziei Naționale. Pe parcursul evenimentului specialiștii de la UEFA au analizat lucrul făcut până în prezent de echipa de televizare a meciurilor din Divizia Națională, au venit cu propuneri pentru îmbunătățirea calității transmisiunilor și au oferit mai multe informații utile din propria experiență despre televizarea meciurilor la cel mai înalt nivel. Toți cei prezenți au avut posibilitatea să primească răspunsuri la întrebările sale.

Forul fotbalistic naţional a fost reprezentat la seminar de către Leonid Oleinicenco, Director Executiv, și Anatol Ostap, Manager Dezvoltare Competiții.


Video