Competiţii

Televizarea meciurilor Diviziei Naționale

News Details
Text

Federația Moldovenească de Fotbal continuă proiectul care prevede televizarea tuturor meciurilor din Divizia Națională pe saitul FMF și rețelele sale de socializare.

În scopul îmbunătățirii calității transmisiunilor și televizarea pe viitor a meciurilor pe posturile de televiziune naționale și regionale, cu suportul UEFA în cadrul programul GROW, în perioada 14-16 iunie a fost organizat un nou seminar de lucru.

Oleksandr Pylypenko și Dmytro Korotchenko, reprezentanții de la UEFA cu mare experiență în organizarea televizării meciurilor (inclusiv finala Ligii Campionilor UEFA), au oferit informații ample privind aspectele tehnice ale transmisiunilor meciurilor Diviziei Naționale. De asemenea oficialii, după o serie la vizite la stadioanele pe care se joacă meciurile din Divizia Națională, au prezentat mai multe recomandări de modificare a infrastructurii arenelor, schimbarea locurilor de lucru pentru operatorii video, regizorii transmisiunilor, etc.

La seminar au participat regizori, operatori video, reprezentanți ai FMF, care se ocupă cu televizarea meciurilor Diviziei Naționale. Toți cei prezenți au avut posibilitatea să primească răspunsuri la întrebările sale.

Forul fotbalistic naţional a fost reprezentat la seminar de către Anatol Ostap, Manager Dezvoltare Competiții.

 

Image
Image
Image