Grassroots

Seminar FMF (video)

News Details
Text

În zilele 21 și 22 iunie, Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă găzduiește un seminar de instruire pentru 22 de voluntari, foști colaboratori ai Ministerului Afacerilor Interne, în scopul implicării acestora în dezvoltarea și popularizarea fotbalului, precum și antrenarea copiilor din familiile vulnerabile în secțiile de fotbal.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au participat Alexandru Jizdan, Ministrul Afacerilor Interne, Ruslan Berzoi, Vicepreședintele FMF, Arcadie Bostan, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”.

Buna desfășurare a seminarului este asigurată de către Valentin Chicu, Manager Grassroots FMF, Alexei Gheorghiu, Manager Oficiul de Dezvoltare FMF, regiunea Sud, Alexandru Tean, Coordonator competiții, regiunea Centru.

Timp de două zile, participanții la seminar au aflat mai multe informații privind proiectul FMF ”Școala voluntarilor PRO-fotbal”, despre modul de organizare a activităților fotbalistice, dar și au participat la o serie de lecții practice.

Image
Video