Licențiere

Seminar financiar

News Details
Text

Joi, 6 decembrie 2018, la sediul FMF a avut loc un Seminar cu participarea contabililor de la toate cluburile de fotbal din Divizia Naţională. În cadrul întrunirii, au fost puse în discuție aspecte ce țin de particularitățile contabilității în organizațiile necomerciale. 

Cu un cuvânt de salut către participanți s-au adresat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere, și Leonid Oleinicenco, Director Executiv FMF, Expert pentru criterii financiare în cadrul Comitetului de Licenţiere.

Lidia Foalea, Șeful Direcției reglementarea contabilității și auditului în sectorul corporativ, Ministerul Finanțelor, a prezentat informații ample despre politicile contabile și alte aspecte privind situațiile financiare în organizațiile necomerciale.

Galina Șpac, Inspector principal al Direcţiei Generale al Serviciului Fiscal de Stat, s-a referit la normele financiare pentru activitatea sportivă, precum și la particularitățile impozitării în organizațiile necomerciale.

Iurie Borșci, Directorul Filialei companiei de audit “Roedl & Partner” în Moldova, a vorbit despre corespunderea criteriilor financiare de către solicitanții de Licența N și Licența UEFA.
 

Image