FMF

Ședință / Asociaţiile Raionale de Fotbal (video)

News Details
Text

Oficiali de la Asociaţiile Raionale, Regionale şi Municipale de Fotbal afiliate la FMF au participat duminică, 10 februarie 2019, la o ședință ordinară de lucru, care s-a desfăşurat la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la eveniment de către Nicolae Cebotari, Secretar General, Ruslan Berzoi, Vicepreședinte, Mircea Cojocari, Şeful Compartimentului Administrativ-Protocol, Vladislav Cebotari, Oleg Molceanov, Inspectori Federali.

Image
Text

În cadrul evenimentului analizat și aprobat Regulamentul Cupei Moldovei amatori între Asociaţiile Raionale, Regionale şi Municipale, ediția 2019-2020.

De asemenea, a fost pus în discuție și aprobat modelul de Regulament al Campionatului raional la fotbal.

Totodată, la întrunire oficialii au făcut un schimb de opinii despre activitatea asociațiilor, iar reprezentanții acestora au fost informați că pentru anul 2019, FMF a prevăzut dotarea asociațiilor cu tehnică de filmare a meciurilor de fotbal și evenimentelor pe care le organizează.

În pauză, participanții la ședință au avut posibilitatea să urmărească unul din meciurile inaugurale al turneului național "Viitorul", ediția 2019.
 

Image
Video