Grassroots

Săptămâna UEFA Grassroots (video)

News Details
Text

Pe parcursul unei săptămâni (23-30 septembrie 2017), împreună cu asociațiile europene de fotbal, FMF a sărbătorit Săptămâna UEFA a fotbalului de mase (UEFA Grassroots Week). 
Cu această ocazie, în diferite localități din toată țara au fost organizate mai multe acțiuni la care participă sute de copii.

Un prim festival pentru copii cu vârsta 8 ani, în cadrul proiectelor Grassroots și Live Your Goals, a avut loc la Bălți. Evenimentul a adunat circa zeci de băieți și fetițe din regiune, care au participat la diverse exerciții distractive și au jucat fotbal. Buna desfășurare a fost asigurată de Vitalie Jurat, Manager al Oficiului de Dezvoltare, Regiunea Nord, Ion Coroliuc, Directorul Școlii Sportive Specializate de Fotbal din Bălți. FMF a fost reprezentată de către Valentin Chicu, Manager Grasroots.

Asemenea acțiuni au mai avut loc la Cahul, Rezina, Ungheni, Congaz, Ciorescu, Cioburciu, Cahul, Soroca, Călărași, Cricova, Nisporeni, Taraclia, Ceadîr-Lunga, Orhei, Bender, Tiraspol, Florești, Glodeni, Leova, Donduşeni, Congaz, Vulcăneşti, Ialoveni, Sîngerei, Basarabeasca, Briceni, Măgdăceşti, Ratuş, Grigoriopol ş.a.
 

Video
Video