FMF

Programul „Toţi împreună” (video)

News Details
Text

Sâmbătă, 21 iulie, pe teritoriul Gimnaziului din satul Ciuflești și Gimnaziului "Grigore Vieru" din satul Baccealia, ambele din raionul Căușeni, au fost date în exploatare noi mini-terenuri de fotbal cu acoperire artificială instalate în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

La ceremonia oficială prilejuită acestor evenimente au fost prezenţi Nicolae Gorban, Preşedintele Raionului Căușeni, Sergiu Gogu, Vicepreședintele Raionului Căușeni, Nicolae Sandu, Președintele Asociației Raionale de Fotbal din Căușeni și Vicepreședintele FMF, Sergiu Pîrlog, Primarul satului Ciuflești, Svetlana Țîbîrna, Primarul satului Baccealia, Mircea Cojocari, Şeful Compartimentului Administrativ-Protocol al FMF, Victoria Țurcan, Directorul Gimnaziului din s.Ciuflești, Ludmila Țîbîrna, Directorul Gimnaziului "Grigore Vieru", elevi, părinți, alţi oficiali şi oaspeţi.

Cu ocazia acestor sărbători au fost organizate diferite acțiuni sportive, printre care meciuri de fotbal cu participarea echipelor de veterani din regiune.

Începând cu anul 2005, Federaţia Moldovenească de Fotbal implementează programul “Toţi împreună”. Până în prezent au fost date în exploatare circa 400 de mini-terenuri de fotbal cu suprafaţă artificială.
 

Image
Image
Video
Video