Selecționate

Naționala Moldovei / Antrenament în Turcia (video)

News Details
Text

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zile de 24 martie antrenamentul oficial pe stadionul “Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu” (capacitatea - 32.507 locuri) în vederea pregătirii către partida cu Turcia din cadrul preliminariilor CE 2020. 

Ședința tehnică a echipei noastre a fost precedată de conferinţa de presă cu participarea selecționerului Alexandru Spiridon şi jucătorului Veaceslav Posmac.

Image
Text

Pentru acest meci nu au făcut deplasarea fundașul Artur Craciun (Milsami Orhei) și atacantul Vitalie Damașcan (Torino Italia).

Meciul Turcia – Moldova se va juca luni, 25 martie, la stadionul stadionul “Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu” cu începere ora 19.00 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Canal 3.

Întâlnirea va fi deservită de o brigadă de arbitri din Ucraina, cu Serhiy BOIKO la centru, care va fi ajutat de asistenţii Semen SHLONCHAK și Igor ALOKHIN. Al 4-lea oficial va fi Mykola BALAKIN. Delegat a fost numit John TAYLOR (Scoția), iar observatory de arbitri - Charles AGIUS (Malta)

Image
Video