Selecționate

Naționala Moldovei / Antrenament în Elveția

News Details
Text

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 2 iunie ultimul antrenament înaintea meciului amical cu Elveția. La ședința tehnică care a durat ceva mai mult de o oră au participat toți 21 de jucători.

Partida Elveţia – Moldova a fost programată pentru 3 iunie 2016 și se va desfășura la stadionul “Cornaredo” din Lugano, care are o capacitate de 5800 locuri. Potrivit organizatorilor, toate biletele la acest meci au fost vândute.

Întâlnirea va fi deservită de o brigadă de arbitri din Spania: Alejandro Hernandez – la centru, ajutat de asistenții Pau Cebrian Devis și Miguel Martinez Munuera, iar al 4-lea oficial va fi Nikolaj Hänni din Elveția.

Cele două reprezentative s-au întâlnit până acum de 2 ori, în preliminariile CM 2010, ambele partide încheindu-se cu victoria elvețienilor, scor 2-0.

În urma negocierilor purtate de FMF și forul similar din Elveția, amatorii fotbalului vor avea posibilitatea să urmarească meciul amical Elveţia – Moldova în direct la postul de televiziune Moldova Sport.

Video