Selecționate

Naționala Moldovei / Acțiune socială (video)

News Details
Text

Duminică, 11 noiembrie 2018, la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată o acțiune socială cu participarea a circa 100 de copii din raioanele Edineț, Rezina, Anenii Noi, Chișinău.

Acest eveniment este o continuare a inițiativei comune a Federației Moldovenești de Fotbal și Ministerului Afacerilor Interne, care a permis implicarea foștilor colaboratori ai MAI în dezvoltarea și popularizarea fotbalului, precum și antrenarea copiilor din familiile vulnerabile în secțiile de fotbal.

 

Image
Text

Micii fotbaliști au participat la un turneu amical, iar pe parcursul acestuia lor li s-au alăturat și jucătorii naționalei Moldovei, care au acceptat cu plăcere provocarea. Într-o atmosferă plăcută, copiii au avut ocazia să evolueze alături de fotbaliști și să acumuleze noi cunoștințe practice. 

Image
Text

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au participat Alexandru Jizdan, Ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Hîncu, Vicepreședintele FMF, Arcadie Bostan, Șeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”.

Image
Video
Text

Urmăriți mai jos un reportaj foto realizat de Vadim Caftanat