FMF

MOLDOVA – FRANȚA / Conferință de presă (video)

News Details
Text

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat o conferinţă de presă cu tema “Primul meci al selecționatei Moldovei din preliminariile EURO 2020 cu campioana mondială Franța. Informații despre accesul la stadion, asigurarea ordinii publice și circulației rutiere în ziua meciului”. La eveniment au participat Leonid Oleinicenco, Director Executiv al FMF, Veaceslav Samarschi, Ofițer de securitate al FMF, Gheorghe Cavcaliuc, Șef adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Mihai Ciubaciuc, Mihail Ciubaciuc, Prim-adjunct al comandantului Departamentului Trupelor de Carabinieri.

Oficialii au oferit mai multe informații pentru amatorii fotbalului privind accesul persoanelor la stadion, asigurarea ordinii publice și circulației rutiere în ziua meciului.

Image
Text

Porțiunea de drum a bd. Dacia (de la str. Burebista până la str. Cuza Vodă, din direcția Aeroport - Centru) va fi zonă pietonală, unde vor fi amplasate porțile de acces și se va efectua verificarea persoanelor de către forțele de ordine (stewarzi, agenți de pază particulară, voluntari).

În același timp, Vă recomandăm și vă îndemnăm să folosiți transportul public. Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport în direcția stadionului, pînă la meci si după. Începând cu ora 19.00, transportul public va fi redirecționat, iar restul transportului va fi dirijat de poliție.

Accesul la stadion va fi permis de la ora 19:45, doar în baza biletului, abonamentului sau a invitației și a unui act de identitate în original, în care este prezent codul personal (imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație)

De asemenea, Vă rugăm să veniți la stadion cu 2 ore înainte de începutul partidei și să verificați ca în bilet, abonament sau invitație să fie indicate ultimele 6 cifre din Codul Personal.

Totodată, în conformitate cu cerințele FMF, UEFA, FIFA, posesorul biletului este obligat să respecte normele de conduită pe stadion. Pentru siguranța spectatorilor, forțele de ordine vor executa control corporal (verificarea) la intrarea pe stadion. 

- Se interzice intrarea pe stadion cu: arme; obiecte de înjunghiere, tăiere sau contondente; droguri; produse pirotehnice; substanțe lacrimogene; sticle; băuturi alcoolice.

- Se interzice arborarea de însemne, bannere, steaguri și panouri cu caracter xenofob sau rasist, precum și orice scandări în acest sens.

- Se interzice accesul la stadion în stare de ebrietate.

Video