Grassroots

Memorialul "Nicolae Chiriliuc"

News Details
Text

La 21 decembrie 2016 la Palatul Sporturilor a Universităţii de Stat din Moldova s-a desfăşurat cea de-a 12-a ediţie a Turneului de minifotbal, consacrat memoriei antrenorului Nicolae Chiriliuc. La competiţie au participat 6 echipe de copii (anul naşterii 2005-2006): CSCT Buiucani, Real Succes, LIRPS, Liceul Teoretic "Traian", Ştefan cel Mare (toate, Chişinău) şi Petrocub Sărata Galbenă. Câştigătoare a devenit formaţia Petrocub, care a repurtat victorii în toate meciurile disputate.

Turneul a fost organizat de Liceul-Internat Republican cu Profil Sportiv în colaborare cu Universitatea de Stat din Moldova.

Toţi copiii au primit cadouri din partea organizatorilor, iar din partea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal fiecare echipă a primit câte două mingi. De asemenea, învingătorii concursurilor "Cel mai bun jongler", "Cunoaşte istoria fotbalului" s-au ales cu premii speciale.

Forul fotbalistic naţional a fost reprezentat la ceremonia de către Victor Daghi, Şeful Serviciului de presă.

Printre discipolii lui Nicolae Chiriliuc sunt foşţi sau actuali jucători ai selecţionatei de fotbal a R. Moldova – Victor Golovatenco, Mihai Moraru, Vladislav Lungu, Serghei Pogreban, Anatol Doroş ş.a.

Video