Grassroots

MEMORIALUL ANATOLIE NESMEIANOV

News Details
Text

În perioada 28 ianuarie - 18 martie, în sala sportivă a Școlii Sportive Specializate de Fotbal Nr.1 din municipiul Chișinău a fost organizat turneul de fotbal în memoria antrenorului Anatolie Nesmeianov, fost director al ȘSSRF, ediția a II-a. La competiții au participat 21 de echipe de copii cu vârsta de până la 9 ani.

Sâmbăta, 18 martie, s-au jucat ultimele meciuri din cadrul acestei competiții. În partida pentru locul 3, Buiucani-3 a învins ȘS Ialoveni, scor 4:1, iar în finală echipa Buiucani-1 a obținut victorie în urma loviturilor de departajare, scor 4-3, în meciul cu Zimbru-1. Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Nichita Lebedev (Buiucani-1), cel mai bun fundaș - Dan Severin (Buiucani-3), cel mai bun mijlocaș - Anton Ovidiu (Zimbru-1). Jucătorul Bogdan Roșca de la echipa ȘS Strășeni, cu 32 de goluri marcate, a devenit cel mai bun golgheter al turneului. Laureații turneului s-au ales cu premii de la Federația Moldovenească de Fotbal.

La ceremonia oficială prelejuită acestui eveniment au fost prezenți Victor Afanasiev, Directorul ȘSSF Nr.1, Vladimir Crasilevschi, Vicedirectorul ȘSSF Nr.1, Marcel Minciună, reprezentantul Ministerului Tineretului și Sportului, Igor Soltanici, inspector federal FMF, foști discipoli ai lui Anatolie Nesmeianov, veterani ai fotbalului.

Valeriu TURTA

Image
Image
Image
Image