Competiţii

Liga Veteranilor 2018 (video)

News Details
Text

Geotermal Chișinău a devenit câștigătoarea etapei finale a Ligii Veteranilor, 2018. În meciul decisiv, campioana Moldovei a trecut dramatic de Zaria Bălți, scor 5-4, grație golului semnat de Oleg Șoimu în ultimele secunde. Pentru formația din nordul țării o dublă a reușit Gheorghe Boghiu, care a fost ales cel mai bun jucător al turneului.

În meciul pentru locul 3, Sokol Tiraspol s-a impus în fața echipei ARF Cahul, scor 9-6. Partidele au fost urmărite din tribune și de președintele FMF, Pavel Cebanu.

Rezultatele meciurilor:
Semifinale: Zaria Bălți - Sokol Tiraspol 7-3, Geotermal Chișinău - ARF Cahul 11-4
Meciul pentru locul trei: Sokol Tiraspol - ARF Cahul 9-6
Finala: Zaria Bălți - Geotermal Chișinău 4-5

La ceremonia de premiere a participat Anatol Teslev, Președintele Asociației Veteranilor de Fotbal din Moldova și Membru al Comitetului Executiv FMF. 

Cel mai bun portar a fost numit – Andrei Tcacenco (Sokol Tiraspol), fundaș – Tudor Acciu (ARF Cahul), iar atacant - Igor Dobrovolski (Geotermal Chișinău)..

Etapa finală a Ligii Veteranilor a avut loc duminică, 25 noiembrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă și a adunat campioanele de veterani ale regiunilor Nord, Centru, Est  și Sud.

Image
Text

Anul trecut, câștigătoare a devenit echipa Viișoara Speia, care a trecut în meciul decisiv de Zaria Bălți, scor 5-2. În meciul pentru locul 3, Tiras Tiraspol s-a impus în fața echipei ARF Taraclia, scor 6-4. 

Video