Selecționate

Liga Națiunilor / Antrenament în San Marino

News Details
Text

Echipa Naţională a Moldovei a ajuns în San Marino în după amiaza zilei de miercuri, 14 noiembrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Best Western Palace”.

În aceeași zi a avut loc antrenamentul oficial pe stadionul Olimpic din Serravalle (capacitatea - 6.500 de locuri) în vederea pregătirii către partida cu San Marino din cadrul Ligii Națiunilor UEFA. 

Ședința tehnică a echipei noastre a fost precedată de conferinţa de presă cu participarea selecționerului Alexandru Spiridon şi jucătorului Artur Ionița.

Image
Text

Pentru acest meci nu au făcut deplasarea fundașii Petru Racu (Sheriff Tiraspol), Dinu Graur (Milsami Orhei) și Valeriu Macrițchii (Sfîntul Gheorghe Suruceni).

Meciul San Marino – Moldova se va juca joi, 15 noiembrie, la stadionul olimpic "Serravalle" cu începere ora 21.45 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Canal 3.

Întâlnirea va fi deservită de o brigadă de arbitri din Grecia, cu Georgios KOMINIS la centru, care va fi ajutat de asistenţii Chrysoula KOUROMPYLIA și Chasan KOULA și arbitrii adiționali Ioannis PAPADOPOULOS și Emmanouil SKOULAS. Al 4-lea oficial va fi Christos BALTAS.