Competiţii

Futsal feminin / Campionatul Moldovei (video)

News Details
Text

Sâmbătă, 2 martie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din Chişinău s-a încheiat a doua ediţie a campionatului Moldovei la futsal feminin (senioare).

Câștigătoare a competiției din nou a devenit echipa Agarista Anenii Noi, care s-a impus în meciul final cu Alga-PGU Tiraspol, scor 3-1. Pe locul 3 s-a clasat FC Femina Chişinău care a trecut de LTPS-2 cu 4-1.

Cea mai bună jucătoare a fost desemnată Natalia Munteanu (Agarista), iar cea mai bună marcatoare a devenit Carolina Țabur (Alga-PGU) – 17 goluri.

Meciurile finale au fost urmărite din tribune de Președintele FMF, Pavel Cebanu.

La ceremonia oficială de premiere au participat Alexandru Golban, Director al Selecționatelor Specializate de Fotbal ale FMF, Anatol Teslev, Membru al Comitetului Executiv FMF, Vladimir Colbasiuc, Secretarul General al Asociaţiei de Futsal din Moldova.

Campionatul a fost  organizat în conformitate cu cerințele Programului de Dezvoltare al Fotbalului Feminin din Moldova și oferă cluburilor feminine posibilitatea să acumuleze practică de joc chiar și în perioada de iarnă. La a doua ediție au participat 10 echipe.
 

Image
Video