Grassroots

Fotbalul copiilor pentru pace (video)

News Details
Text

În cadrul proiectului social internațional "Fotbalul copiilor pentru pace", un grup de băieți și fete, cu vârste între 9 și 15 ani, din zonele de conflict ale Ucrainei au efectuat sâmbătă, 21 aprilie, o vizită în Moldova. 

Oaspeții noștri au făcut o excursie la stadionul Zimbru din Chișinău, iar ulterior au participat la un meci amical cu elevii de la Liceul Teoretic "Petru Movilă". Totodată, copiii din Ucraina făcut o scurtă prezentare a proiectului, care are drept scop promovarea modului sănătos de viață și a păcii prin intermediul sportului pentru copii. 

Buna desfășurare a evenimentului va fi asigurată de către Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal. Forul naţional a fost reprezentat la eveniment de către Ruslan Berzoi, Vicepreşedinte, Oleg Molceanov, Inspector Federal, Valentin Chicu, Manager Grassroots.

Proiectul social internațional "Fotbalul copiilor pentru pace" a fost lansat în luna octombrie 2017 cu suportul diferitor structuri de stat din Ucraina și a partenerilor economici, în colaborare cu Federația Ucraineană de Fotbal. Asemenea acțiuni cu caracter social vor mai avea loc în Ungaria, Austria, Croația, Polonia, Cehia, Italia, Spania, Belgia și Georgia. 
 

Video
Text

Urmăriţi mai jos un reportaj foto realizat de Vadim Caftanat.