Selecționate

Fotbal feminin (video)

News Details
Text

Joi, 4 februarie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru privind strategia de dezvoltare a fotbalului feminin în Moldova cu participarea oficialilor UEFA, Emily Shaw, Manager de Dezvoltare a Fotbalului Feminin, Heike Ullrich, Consultant UEFA, Director Fotbal Feminin al Federației Germane de Fotbal.

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Ghenadie Scurtul, Director Tehnic, Natalia Ceban, Inspector Federal responsabil de fotbalul feminin, Alexandru Golban, Director al Selecționatelor Feminine, Svetlana Patraș, Asistent  al Coordonatorului OFFS în Moldova.

În cadrul întrunirii, oficialii au făcut o analiză a situaţiei în fotbalul feminin din Moldova, dar și au discutat noi perspective de dezvoltare pentru anii 2016-2020, care vizează sistemul de licențiere al cluburilor, îmbunătățirea infrastructurii, instruirea antrenorilor, identificarea unui stil naţional de joc, selecționate naționale.

Printre subiectele abordate au fost și proiectele Grassroots, care au un rol important la popularizarea fotbalului feminin în Moldova.

Video