Competiţii

Fotbal feminin / Şedinţă de lucru

News Details
Text

Joi, 31 ianuarie, în sala de conferințe a stadionului Zimbru din Chișinău a avut loc ședinta de lucru cu participarea reprezentanților de la toate cluburile din fotbalul feminin.

Cu un mesaj de salut către participanţi s-au adresat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, și Serghei Butelschi, Director Tehnic FMF. Oficialii au subliniat importanța unei bune organizări a campionatului național de fotbal feminin prin eforturi comune cu cluburile și școlile de profil.

Ulterior, a fost făcut un schimb de opinii despre returul sezonului fotbalistic la fotbalul feminin, ediţia 2018-2019, iar Natalia Ceban, Inspector federal FMF, a prezentat informaţii ample despre posibilitatea implementării în fotbalul feminin a platformei COMET – un sistem electronic în managementul competițiilor sportive.

Alexandru Golban, Director al Selecționatelor Specializate de Fotbal FMF, a pus în discuție aspecte ce vizează selecționatele feminine ale Moldovei.

În același timp, Vladimir Colbasiuc, Secretar General al Asociației de Futsal din Moldova, s-a referit la organizarea campionatului național la futsal feminin.
 

Image
Image
Image