Arbitraj

Delegări UEFA

News Details
Text

UEFA a comunicat lista oficialilor din Republica Moldova delegați la meciuri internaţionale.

Igor ȘAȚKI a fost numit observator de arbitri UEFA la meciurile grupei a 11-a din cadrul preliminariilor Campionatului European U-19, programate în perioada 13-19 noiembrie, în Macedonia de Nord. La mini-turneu participă selecționatele Bosniei-Herțegovinei, Angliei, Luxemburgului și Macedoniei de Nord.

Arbitrul Alexandru TEAN, împreună cu asistentul Anatolie BODEAN vor oficia partidele grupei a 9-a, din cadrul preliminariilor Campionatului European U-17, programate în Grecia, între 13 și 19 noiembrie. La mini-turneu vor evolua naționalele de juniori ale Germaniei, Kazahstanului, Azerbaidjanului și Greciei.

În perioada 12-18 noiembrie, arbitrul Dumitru MUNTEAN și asistentul Dumitru CIOBANU vor lucra la meciurile grupei 1 de la turneul amical de pregătire, care va fi găzduit de Irlanda de Nord. La întrecere vor participa selecționatele U-19 ale Germaniei, Irlandei de Nord, Portugaliei și Norvegiei. 

În preliminariile EURO 2020, Oleg MOLCEANOV va fi Delegat UEFA la partida Serbia - Luxemburg , progamată pentru 14 noiembrie, pe stadionul “Rajko Mitić”, din Belgrad.

Image