FMF

Concurs pentru studenți

News Details
Text

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) demarează un CONCURS pentru toți studenții pasionați de sportul rege, care își doresc, în viitor, să activeze în calitate de jurnaliști sportivi, specializați în domeniul Fotbal. 

Obiectivul concursului este reflectarea de către noua generație a activităților FMF, în special a meciurilor Diviziei Naționale și a evenimentelor Grassroots (fotbalul de copii și juniori).

Condițiile concursului: 

Participantul trebuie să scrie cel puțin 4 articole/reportaje pe lună de la evenimentele organizate de FMF, timp de 4 luni, până la finalul primei părți a Diviziei Naționale 2020 (luna iunie curent). În total, minim 15 articole. Materialele trebuiesc plasate pe pagina personală de Facebook sau Instagram și expediate sub formă de link la material pe poșta electronică a Departamentului comunicare FMF. 

FMF va asigura fiecare participant la concurs cu acreditări la toate meciurile primei jumătăți a Diviziei Naționale 2020. Pe lângă aceasta, fiecare concurent va beneficia de carnete și pixuri marca FMF și de anuare ale fotbalului moldovenesc, cu toată statistica din ultimele 2 sezoane ale Diviziei Naționale.

Până pe data de 10 martie, Departamentul comunicare FMF va organiza pentru participanți un seminar de instruire gratuit. 

Departamentul Comunicare FMF va face la sfârșitul fiecărei luni un bilanț al activității participanților la proiect, iar cel mai bun dintre participanți va fi premiat cu literatură din domeniul fotbalului.

Premiul cel mare se va acorda la finalul proiectului, luna iunie 2020. Învingătorul va fi desemnat de o comisie alcătuită din jurnaliști sportivi consacrați și colaboratori ai FMF. 

Premiul mare: angajare timp de 3 luni, perioadă de probă, în Departamentul Comunicare FMF, cu salariu fix și cu posibilitatea de prelungire a contractului, în cazul în care ambele părți își vor dori acest lucru. 

Toți studenții care vor să se înscrie în proiect trebuie să expedieze un CV împreună cu un eseu de o pagină A4 (tematici pentru eseu: ”Cum trebuie de promovat fotbalul”, ”Cum să popularizăm fotbalul în Republica Moldova”) pe adresa presa@fmf.md până pe data de 10 februarie 2020. 

Image