Competiţii

Comitetul de Competiţii al FMF

News Details
Text

La şedinţa sa din data de 2 noiembrie 2017, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F.,

1. Pentru neprezentarea neîntemeiată a echipei FC Făleşti la meciul din cadrul Campionatului R. Moldova la Fotbal, Divizia B Nord, programat pentru data de 28 octombrie 2017, FC Floreşti – FC Făleşti (Divizia B Nord, etapa a XIII-a), avînd în vedere că clubul este la a doua încălcare de acest gen în actuala ediţie de campionat,

D E C I D E:

1.1. A acorda înfrângere tehnică echipei FC Făleşti (0-3) în cadrul meciului etapei a XIII-a din Divizia B Nord, FC Floreşti – FC Făleşti.

1.2. A acorda victorie tehnică echipei FC Floreşti (3-0) în cadrul meciului etapei a XIII-a din Divizia B Nord, FC Floreşti – FC Făleşti.

2.1. A exclude echipa FC Făleşti din cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Nord.

2.2. A păstra rezultatele meciurilor cu participarea echipei FC Făleşti în cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Nord în legătura cu disputarea de către FC Făleşti mai mult de 50% din meciurile de campionat programate (11 meciuri efectiv jucate din 18 programate).

2.3. A omologa cu rezultatul 3-0 meciurile de campionat programate dar nedisputate cu FC Făleşti în Campionatul Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Nord.

Prezenta decizie poate fi atacată cu apel în termen de 7 (şapte) zile.


2.1. Pentru comportament inacceptabil al echipelor, acumularea a 4 (patru) şi mai multe cartonașe galbene de către jucătorii echipelor de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2017», Divizia Naţională (etapa a XV-a),

D E C I D E:

2.1.1. A sancţiona FC Petrocub-Hînceşti cu amendă în mărime de 1000 (una mie) lei (MDL) – acumularea a 4 (patru) cartonaşe galbene în timpul meciului CSF Speranţa – FC Petrocub-Hînceşti (din data de 29.10.2017).