FMF

Comitetul de Competiții al FMF

News Details
Text

La şedinţa sa din data de 1 septembrie 2017, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F.,

1. Examinînd cererea FC Ceadîr-Lunga privind retragerea echipei din cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Sud,

D E C I D E:

1.1. A lua act de cererea FC Ceadîr-Lunga privind retragerea echipei din cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Sud.

1.2. A exclude echipa FC Ceadîr-Lunga din cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Sud.

1.3. A anula rezultatele meciurilor cu participarea echipei FC Ceadîr-Lunga în cadrul Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Sud în legătura cu disputarea de către FC Ceadîr-Lunga a mai puţin de 50% din jocurile programate.

1.4. A declara libere etapele meciurilor programate dar nedisputate cu FC Ceadîr-Lunga în Campionatul Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2017, Divizia B Sud.


2. Pentru comportament inacceptabil al echipelor, acumularea a 4 (patru) şi mai multe cartonașe galbene de către jucătorii echipelor de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2017», Divizia Naţională (etapa a VIII-a), Divizia A (etapa a VII-a) Divizia B (etapa a IV-a),

D E C I D E:

2.1.1. A sancţiona FC DINAMO-AUTO cu amendă în mărime de 1000 (una mie) lei (MDL).

2.1.2. A sancţiona FC EDINEŢ cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).

2.1.3. A sancţiona REAL SUCCES cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).

2.1.4. A sancţiona SINTEZA cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).


2.2. Pentru comportament nesportiv manifestat de jucătorii de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2017», Divizia Naţională (etapa a VIII-a), Divizia A (etapa a VII-a) Divizia B (etapa a IV-a),

D E C I D E:

2.2.1. A-l suspenda pe BAYALA CYRILLE BARROS (jucător FC Sheriff) pentru 4 (patru) etape de campionat – lovirea intenţionată a adversarului după oprirea jocului.

A sancţiona FC SHERIFF cu amendă în mărime de 5000 (cinci mii) lei (MDL).

2.2.2. A-l suspenda pe ŢUGUI BORIS (jucător CF Ungheni) pentru 1 (una) etapă de campionat – faultul ultimei speranţe.

A sancţiona CF UNGHENI cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).

2.2.3. A-l suspenda pe IEPURE VASILE (jucător CF SPARTA) pentru 4 (patru) etape de campionat – lovirea intenţionată a adversarului.

A sancţiona CF SPARTA cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).

2.2.4. A-l suspenda pe CHEPTENARI VLADIMIR (jucător FC Grănicerul) pentru 1 (una) etapă de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene.

A sancţiona FC GRĂNICERUL cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).

2.2.5. A-l suspenda pe BESARAB ION (jucător FC Făleşti) pentru 3 (trei) etape de campionat – cuvinte necenzurate în adresa arbitrului în timpul jocului.

A sancţiona FC FĂLEŞTI cu amendă în mărime de 300 (trei sute) lei (MDL).

2.2.5. A-l suspenda pe CÎVÎRJIC GHEORGHE (jucător FC Ceadîr-Lunga) pentru 1 (una) etapă de campionat – faultul ultimei speranţe.

A sancţiona FC CEADÎR-LUNGA cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

2.2.5. A-l suspenda pe BAUŞER SERGHEI (jucător CS Anina) pentru 5 (cinci) etape de campionat – acumularea a 2 (două) cartonaşe galbene; după terminarea meciului – injurii şi ameninţări în adresa arbitrului.

A sancţiona CS ANINA cu amendă în mărime de 300 (trei sute) lei (MDL).