Antrenori

COMITETUL DE ANTRENORI

News Details
Text

Miercuri, 30 ianuarie, la sediul FMF, a avut loc ședința Comitetului de Antrenori. Au participat: Dragoș Hîncu (Președinte), Svetlana Patraș (Secretar), Ilie Carp, Valentin Cojuhari, Eduard Crețu, Anatol Teslev, Ion Caras, Alexandru Golban. Invitat: Serghei Butelschi, Director Tehnic FMF.

În urma audierii dării de seamă a antrenorului Ivan Testemițanu despre evoluția selecționatei Moldovei U-17 (a.n. 2003) la turneul internațional din Turcia și în urma analizei rezultatelor obținute, Comitetul de Antrenori a luat decizia de a nota lucrul Dumnealui cu calificativul nesatisfăcător (unanim).

În urma audierii dării de seamă a antrenorului Alexandru Guzun despre evoluția selecționatei Moldovei U-18 (a.n. 2002) la turneul internațional din Belarus și în urma analizei rezultatelor obținute, Comitetul de Antrenori a luat decizia de a nota lucrul Dumnealui cu calificativul satisfăcător (unanim).

Membrii Comitetului de Antrenori au examinat candidaturile antrenorilor la Loturile Naționale și ei urmează să fie propuși spre aprobare la următoarea ședință a Comitetul Executiv.

Comitetul de Antrenori a aprobat programul competițional și al cantonamentelor Loturilor naționale a Moldovei pentru anul 2019.

Image