Open Fun Football Schools

CCPA / OFFS Moldova

News Details
Text

Vineri, 16 noiembrie, la stadionul Zimbru a avut loc ședința grupului de lucru în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

La eveniment au participat Svetlana Patraș, Valentin Chicu, Asistenți ai Coordonatorului proiectului CCPA/OFFS în Moldova, Iana Pogarevici, Victor Mardari, Ion Țelic, Cătălin Pidghirnîi, instructori OFFS.

În cadrul întrunirii, a fost pus în discuție aspect ce țin de activitatea instructorilor OFFS în perioada septembrie-octombrie 2018, precum și despre participarea delegației OFFS Moldova la Young Leaders Seminar în orașul Kharkov, Ucraina. De asemenea, a fost făcută o prezentare amplă privind desfășurarea evenimentele extrașcolare din cadrul proiectului OFFS, dar și organizarea Seminarului OFFS + SSP (Sport – Şcoală – Poliţie) de consolidare a capacității, programat în perioada 26-28 noiembrie 2018. Un subiect aparte l-a constituit procedura de introducere în sistemul de baze de date ”COMET” a informațiilor despre participanții la activitățile din cadrul proiectului OFFS.

Image
Text

În aceeași zi a avut loc și ședința ordinară de lucru din cadrul Proiectului  OFFS + SSP (Sport – Şcoală – Poliţie), la care au participat Svetlana Patraș, Valentin Chicu, Asistenți ai Coordonatorului proiectului CCPA/OFFS în Moldova, Natalia Gaidibadi,  Șef al Secției planificare, analiză și control al Direcției Management Operațional al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Ursu, Șeful Secției siguranța copiilor din cadrul DGSP a Inspectoratului General al Poliției, Ruslana Pădureț, Specialist principal al Secției siguranță copii.

Oficialii au făcut un schimb de opinii despre activitățile desfășurate de reprezentanții poliției în interacțiunea cu participanții la evenimentele extrașcolare din cadrul proiectului (copii, părinți, profesori, comunitatea locală, etc.), dar și despre organizarea și desfășurarea Seminarului OFFS-SSP de consolidare a capacității (26-28.11.2018).
 

Image