Selecționate

Abonamente Liga Națiunilor UEFA

News Details
Text

 

În această toamnă, Naționala de fotbal a Moldovei va debuta în Liga Națiunilor, o competiție nou-înființată de către UEFA. Prin această cale, tricolorii pot obține o calificare la Campionatul European din 2020, de aceea au nevoie de sprijinul suporterilor pentru a obține un rezultat istoric!

Moldova a fost repartizată în Liga D a competiției și va evolua într-o grupă cu Belarus, Luxemburg și San Marino. Partidele se vor disputa tur-retur în septembrie, octombrie și noiembrie 2018.

Meciurile de acasă a selecționatei Moldovei se vor disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău: MOLDOVA - BELARUS (11 septembrie, ora 21:45), MOLDOVA - SAN MARINO (12 octombrie, 21:45) și MOLDOVA - LUXEMBURG (18 noiembrie, 19:00).

Câștigătoarea grupei, alături de alte trei echipe, va accede în play-off-ul Ligii D. Învingătoarea fazei finale se va califica la EURO 2020!

Din 25 iunie, Federația Moldovenească de Fotbal pune în vânzare abonamente la meciurile de acasă a Moldovei, pentru cei mai fideli suporteri. O persoană poate procura cel mult 2 abonamente.

Tipuri de abonamente:

Categoria A - 199 lei
Categoria B - 499 lei
Categoria C - 999 lei

Cumpără un abonament și asigură-ți prezența la toate meciurile de acasă ale echipei naționale. Susține Moldova în drumul spre EURO 2020!

Detalii pe www.abonamente.fmf.md

Image