• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Iurie Osipenco: „Obiectiv – un loc în cupele europene!”

05 iun 2020 de Victor Daghi

 

Antrenorul Speranței a povestit pentru fmf.md despre reluarea antrenamentelor echipei pe arena din Ghidighici, cine este jucătorul care a plecat de la club și care este obiectivul formației din Nisporeni pentru noul sezon.

 

- De joi, 4 iunie, am reluat antrenamentele pe terenul de fotbal din Ghidighici, care a fost omologat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru desfășurarea antrenamentelor în aer liber. Vom asigura toate măsurile de protecție la această arenă, jucătorii, stafful tehnic și conducătorii clubului vor respecta normele de siguranță impuse de autorități, vom măsura temperatura înainte de antrenament, vom păstra distanța socială, ne vom deplasa doar cu automobilele personale, vom folosi măști și mănuși...

 

- Ce schimbări sunt la echipă?

 

- Ne-am despărțit pe cale amiabilă de Alexandru Dedov. În rest, nici o schimbare. Avem 23 de jucători în lot și ne dorim să întărim echipa cu încă 2-3 fotbaliști.

 

- Care este obiectivul echipei pentru noul sezon?

 

- Avem același obiectiv ca și până la începerea pandemiei – obținerea unui loc în cupele europene.

 

- Aveți șanse să jucați în Liga Europei în cazul în care câștigați Cupa Moldovei Orange, ediția 2019-2020...

 

- Noi înțelegem că ne va fi greu în semifinală să luptăm cu Sfîntul Gheorghe, care a obținut rezultate frumoase în ultimii ani, dar vom face tot posibilul să fim noi cei care vom merge mai departe.  

 

- Antrenorul „sfinților” Serghei Cebotari a declarat pentru fmf.md că unul dintre obiectivele formației din Suruceni este câștigarea Cupei...  

 

- Este foarte bine când echipele își propun obiective majore, dar sunt sigur că și celelalte 3 cluburi-semifinaliste ale Cupei se gândesc doar la cucerirea acestui prestigios trofeu.

 

Foto: FC Speranța