FMF

UEFA GROW SEMINAR / Digital și media (video)

News Details
Text

În zilele de 13 și 14 septembrie, țara noastră găzduiește Seminarul UEFA GROW cu participarea oficialilor din Moldova, Ucraina, Rusia și Belarus. În cadrul evenimentului sunt abordate aspecte ce țin de dezvoltarea oportunităților pentru segmentul mediatic și marketing în cadrul federațiilor și competițiilor de performanță.

Este primul seminar regional în domeniul digital și media organizat de către forul fotbalistic european.

De asemenea, participanții fac un schimb de opinii privind implementarea și distribuirea soluțiilor moderne de dezvoltare prin intermediul platformelor digitale.

Acest seminar este o nouă etapă a proiectului UEFA Grow, lansat în 2016 în Moldova în urma vizitei de lucru a unui grup de oficiali de la forul European în frunte cu Noel Mooney, Manager Marketing.

La începutul seminarului, cu un mesaj de salut s-a adresat Pavel Cebanu, Președintele FMF.

Forul european este reprezentat de Oleksandr Kucheriavyi, Manager Dezvoltare Afaceri a Departamentului Asociații Naționale, Daniel Gonteri, Manager Servicii Business, Karl Bistany, Mentor al proiectului UEFA GROW.

Din partea forul fotbalistic naţional participă Leonid Oleinicenco, Director Executiv, Igor Popov, Manager TMS, Serghei Barcari, Manager Marketing, Ilie Cebanu, Moldova Team Manager, Ion Poalelungi, Diana Bulgaru, Specialiști Marketing.
 

Image
Video