Competition

SG Suruceni a primit Cupa de vicecampioană a Moldovei (video)

News Details
Video
Text

Jucătorii, staful tehnic și administrativ al echipei Sfântul Gheorghe Suruceni au serbat în această seară titlul de vicecampioni ai Moldovei, obținut în acest sezon, 2019, al Diviziei Naționale. La sărbătoarea formației din Suruceni a fost prezent și președintele FMF, Leonid Oleinicenco.

Liderul Forului de la Chișinău le-a înmânat jucătorilor medaliile și Cupa pentru locul 2 în campionatul țării și le-a transmis un mesaj de felicitare:
Vreau să felicit echipa Sfântul Gheorghe Suruceni pentru titlul de vicecampioană obținut în Divizia Națională 2019. Menționez că ați reușit să produceți surpriza. Dar de fiecare dată când ați câștigat a fost meritul vostru, a fost meritul conducerii clubului și meritul suporterilor, care erau mereu în tribune și v-au susținut. Vă reamintesc că veți participa în cupele europene. Vă rog să reprezentați țara cu demnitate și să produceți o surpriză și în Europa, la fel cum ați făcut în campionatul intern.

Sfîntul Gheorghe Suruceni este prima echipă din localitate rurală, care câștigă medaliile de argint ale Campionatului Moldovei. Formația antrenată de Sergiu Cebotari a înregistrat cea mai bună performanță din istoria clubului din Suruceni, care a fost fondat în anul 2003.

După succesul răsunător din acest an, Sfântul Gheorghe va reprezenta în premieră Republica Moldova în cea de-a doua ca importanță competiție europeană intercluburi, Europa League, sezonul 2020/21.

foto: FC Sfântul Gheorghe

Image
Image
Image
Image