Grassroots

Seminar UEFA GROW (video)

News Details
Text

Marți, 9 iulie, în orașul Bender a fost desfășurat Seminarul UEFA GROW cu participarea oficialilor structurilor de fotbal și sportive din stânga Nistrului.

În cadrul evenimentului au fost puse în discuție aspecte de țin de dezvoltarea fotbalului de mase în cluburile și școlile de fotbal din regiunea de est a țării, colaborarea acestora cu administrațiile publice locale. De asemenea, au fost prezentate informații ample despre situația fotbalului de masă în alte țări.

Cu un mesaj de salut către participanți s-a adresat Leonid Oleinicenco, Președintele FMF.

Oaspeții și lectorii seminarului au fost Igor Jancovic, Mentorul proiectului UEFA GROW și Membrul Comitetului UEFA Grassroots, Nikoloz Jgarkava, Mentorul proiectului UEFA GROW și Vicepreședintele Federației de Fotbal din Georgia, Polly Bancroft, Coordonatorul Departamentului Afaceri Asociații Naționale.

Din partea forul fotbalistic naţional au mai participat la seminar Oleg Molceanov, Manager Dezvoltare Regională, Serghei Butelschi, Director Tehnic, Serghei Ursul, Manager al Oficiului de Dezvoltare, regiunea Est, Vitalie Lungu, Manager al Oficiului de Dezvoltare, regiunea Centru.

O acțiune asemănătoare va avea loc pe 10 iulie în orașul Comrat. 

Image
Video