FMF

SEMINAR UEFA GROW. DOMENIUL IT ȘI ÎNREGISTRAREA JUCĂTORILOR

News Details
Text

Pe parcursul a două zile, 19 și 20 noiembrie, Federația Moldovenească de Fotbal organizează un seminar, cu scopul îmbunătățirii procesului de stocare și transmiterii informației la Forul fotbalistic național. Alte întrebări de pe ordinea de zi sunt modernizarea sistemului de înregistrare a cluburilor, jucătorilor, oficialilor în cadrul programului Comet, sistemul competițional, sistemul de licențiere a cluburilor, acreditarea, instruirea antrenorilor/arbitrilor, modernizarea saitului oficial, paginilor de pe rețelele sociale, aplicațiilor mobile, vânzarea biletelor, etc. 

Gavin Furbur, manager al Serviciului Business UEFA, Tim Vanderpump, mentor al programului UEFA GROW, Adam Pitt și Ben Precious, reprezentanți ai PMY Group, companie de consultanță a UEFA sunt persoanele responsabile de instruirea echipei FMF. 

FMF este reprezentată la Seminar de către Leonid Oleinicenco, președinte, Adrian Ixari, director executiv, Igor Popov, manager TMS, responsabil de programul Comet, Serghei Butelschi, director tehnic, Ludmila Tăbăcaru, director financiar, Alexandru Grecu, Departamentul comunicare, Oleg Molceanov, manager programe dezvoltare, responsabil de fotbalul în mase, Serghei Barcari, Departamentul marketing, Dumitru Palade, manager IT, Anatolie Ostap, Departamentul de dezvoltare a competițiilor.  

De la lansarea sa în 2015, UEFA GROW a ajutat asociațiile naționale de pe continent să promoveze fotbalul prin utilizarea cercetării bazate pe dovezi, a analizei pieței și a opiniei industriei, pentru a promova planuri strategice și consolidarea capacităților de dezvoltare a fotbalului. 
 

Image
Image
Image
Image
Image