FMF

Delegări UEFA

News Details
Text

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Adrian IXARI a fost numit Delegat UEFA la meciul Sporting Portugalia – Real Madrid Spania din cadrul grupei F a Ligii Campionilor. Partida va avea loc pe 22 noiembrie la stadionul “Jose Alvalade” din Lisabona.

Igor POPOV va lucra în calitate de UEFA Venue Director la partida Steaua București, România – Osmanlispor Turcia din cadrul grupei L a Ligii Europei UEFA programat pentru 24 noiembrie la Arena Națională din București.

În aceeași competiție, Igor ȘAȚCHI va fi Observator de arbitri la întâlnirea dintre Gabala Azerbaidjan și Anderlecht Belgia programată la Baku pe 24 noiembrie.

Alexandru BURLAC va fi delegat UEFA la meciurile grupei D din cadrul rundei de elită a Cupei UEFA la futsal, la care vor evolua formaţiile Dinamo Moscova (Rusia), Győri ETO FC (Ungaria), City'US Târgu Mureş (România) și Sporting (Portugalia). Mini-turneul se va desfăşura în perioada 24-27 noiembrie în Portugalia.

În Liga Campionilor printre tineret, partida Čukarički Serbia – Rosenborg Norvegia va fi condusă de arbitrul moldovean Alexandru TEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenţi Anatolie BODEAN și Denis BORISOV. Jocul se va disputa pe 23 noiembrie la stadionul “Čukarički” din oraşul Belgrad.

În aceeași zi, Vladimir ANTONOV va fi Observator de arbitri la meciul Kairat Kazahstan – Salzburg Austria din Liga Campionilor printre tineret.