FMF

Asociaţiile Raionale de Fotbal

News Details
Text

La solicitarea conducătorilor Asociaţiilor Raionale de Fotbal din Moldova și în conformitate cu programul de activitate al FMF pentru acest an, luni, 28 noiembrie, în Brașov, România, a avut loc un seminar informativ comun cu participarea oficialilor Asociațiilor Județene de fotbal din România.

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Nicolae Cebotari, Secretar General, Ruslan Berzoi, Vicepreședinte, și Leonid Oleinicenco, Director Executiv. Forul fotbalistic din România a fost reprezentat de către Răzvan Burleanu, Președinte, Radu Vișan, Secretar General, Octavian Goga, Vicepreședinte.

În cadrul întrunirii oficialii din ambele țări au făcut un schimb de opinii despre modul de organizare juridică, funcționare și activitate a Asociațiilor Județene de fotbal din România, precum și colaborarea acestor instituții cu Federația Română de Fotbal privind implementarea proiectelor fotbalistice de dezvoltare a fotbalului de mase.

Alte subiecte importante puse în discuție au fost organizarea competițiilor de fotbal la nivel județean, dar și colaborarea Asociațiilor Județene de fotbal cu autoritățile publice locale din România.

La eveniment, din partea forului fotbalistic național au mai participat Mircea Cojocari, Şeful Compartimentului Administrativ-Protocol, Vladislav Cebotari, Inspector federal, Ilie Carp, Reprezentatul Compartimentului de Antrenori, Oleg Molceanov, Inspector federal.

Fiecare reprezentant al ARF a avut posibilitatea să primească răspunsuri la întrebările adresate colegilor din România privind modul de dezvoltare a fotbalului, dar și au convenit să inițieze proiecte comune  la nivel local.

Video