Selecționate

Naționala Moldovei (video)

News Details
Text

Naționala Moldovei a început marți, 22 mai, pregătirile pentru meciurile amicale cu Congo (31 mai) și Armenia (4 iunie). Sub comanda selecționerului Alexandru Spiridon, mai mulți jucători efectuează antrenamente la CPSM de la Vadul lui Vodă.

După etapa din Divizia Națională, programată pe 27 mai, tricolorii se vor reuni în componență deplină. Timp de două zile ei se vor pregăti la CSPM de la Vadul lui Vodă, iar în seara zilei de 29 mai, Echipa Națională va face deplasarea în Austria pentru partidele cu Congo și Armenia.
 

Image
Image
Text

În afara sesiunilor de antrenament, tricolorii vor participa zilele următoare și la unele acțiuni sociale. Sâmbătă, 26 mai, Federația Moldovenească de Fotbal, împreună cu Berăria DRAFT, invită toți microbiștii la DRAFT Arena, pentru a urmări alături de jucătorii echipei naționale finala UEFA Champions League, dintre Real Madrid și Liverpool. În cadrul evenimentului, toți suporterii vor avea parte de concursuri cu multe premii, sesiune de autografe și discuții libere cu jucătorii noștri. Două zile mai târziu, în cadrul unui eveniment la Vadul lui Vodă mai mulți copii vor avea fericita ocazie să-i cunoască mai aproape pe membrii echipei naționale.

Video