FMF

Fotbal feminin / Şedinţă de lucru

News Details
Text

Joi, 12 octombrie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru cu participarea reprezentanților de la cluburile și școlile de fotbal feminin, instructorilor şi coordonatorilor de la Oficiile regionale de Dezvoltare, și a conducerii forului fotbalistic național.

În cadrul discuțiilor, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a menționat importanța dezvoltării fotbalului feminin în țara noastră prin eforturi comune cu cluburile și școlile de profil.

Printre alte aspecte abordate au fost Campionatul Moldovei și strategia de dezvoltare a fotbalui feminin, precum și selecționatele naționale.

Oficialii au făcut un schimb de opinii despre modalitățile de îmbunătățire a activității în cadrul cluburilor și școlilor de fotbal.

FMF a mai fost reprezentată la eveniment de către Dragoș Hîncu, Vicepreședinte, Ghenadie Scurtul, Director Tehnic, Alexandru Golban, Director al Selecționatelor Specializate de Fotbal, Oleg Molceanov, Natalia Ceban, Anatolie Bodean, Inspectori federali, Svetlana Patraș, Asistent al coordonatorului Proiectului CCPA/OFFS.