Grassroots

Festivalul fotbalistic ”ÎMPREUNĂ – suntem o echipă”

News Details
Text

Marți, 27 februarie 2018, la sediul FMF de la stadionul Zimbru, a avut loc о şedinţă de lucru din cadrul proiectului ”Festivalul fotbalistic ”ÎMPREUNĂ – suntem o echipă”.

La eveniment au participat Ghenadie Scurtul, Director Tehnic al FMF, Valentin Chicu, Coordonatorul proiectului, Serghei Ursul, Eugeniu Ivanov, Asistenți ai coordonatorului de proiect, Piotr Caraman, Mihail Cebotari, Vladimir Muncescul, Vitali Ipatii, Valeriu Russu, Ludmila Luca, Victor Murahovschi, profesori-antrenori. 

În cadrul întrunirii au fost puse în discuție subiecte cu referire la conceptul proiectului, organizarea și desfășurarea evenimentului, planul de activități, atribuțiile funcționale ale partenerilor proiectului. De asemenea, participanții au făcut un schimb de opinii despre importanța evenimentului și căile de realizare reușită a acestuia.

Festivalul fotbalistic ”ÎMPREUNĂ – suntem o echipă” se va desfășura în perioada 12-13 mai 2018, în or. Grigoriopol. La eveniment vor participa echipe de băieți cu vârsta de 12 ani din localități de pe ambele maluri ale Nistrului – or. Dubăsari, or. Grigoriopol, s. Blijnii Hutor (r-nul Slobozia), s. Tănătari și s. Chircăiești (r-nul Căușeni), s. Roșcani, s. Varnița și s. Șerpeni (r-nul Anenii Noi). Principalul obiectiv al proiectului constă în crearea oportunităților pentru copii de a participa în competiții comune în localitățile celor două maluri ale Nistrului.

Festivalul fotbalistic ”ÎMPREUNĂ – suntem o echipă” va fi realizat în cadrul Programului ”Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” (Programul SCBM), finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Obiectivul general al Programului SCBM este de a contribui la edificarea unui mediu de încredere și cooperare între cele două maluri ale râului Nistru, prin generarea de noi perspective și interese comune.
 

Image