FMF

Asociaţiile Raionale de Fotbal (video)

News Details
Text

Reprezentanţi de la 38 Asociaţii Raionale de Fotbal (ARF) afiliate la FMF au participat pe 1 decembrie la şedinţa ordinară de lucru, care s-a desfăşurat în sala de conferinţe a hotelului Radisson Blu Leogrand din Chişinău.

Cu un mesaj de salut către cei prezenţi s-au adresat Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, și Ruslan Berzoi, Vicepreședinte FMF.

Mircea Cojocari, Şeful Compartimentului Administrativ-Protocol FMF, a prezentat o informaţie despre îndeplinirea calendarului fotbalistic al Asociaţiilor Raionale, Regionale şi Municipale în anul 2017.

Vladislav Cebotari, inspector federal, a informat asistenţa despre organizarea lucrului Comitetelor de Arbitri în ARF. De asemenea, Vladislav Cebotari a vorbit despre desfăşurarea UEFA Region's Cup, ediţia 2018-2019.

Oleg Molceanov, inspector federal, a vorbit despre activitatea oficiilor regionale de dezvoltare.
Ruslan Berzoi s-a referit la diverse aspect juridice ce țin de Asociaţiile Raionale de Fotbal.

Pentru efort deosebit în dezvoltarea și promovarea fotbalului în regiuni prin activități de atragere a copiilor și tinerilor au fost premiate cu diplome speciale Asociaţiile Raionale de Fotbal din Soroca, Telenești, Ștefan Vodă și Cahul.

Fiecare reprezentant al ARF a avut posibilitatea să primească răspunsuri la întrebările sale adresate oficialilor de la FMF.
 

Video