Open Fun Football Schools

1 Iunie - Ziua Internațională a copilului!

News Details
Text

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viață fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia și iubi copiii și de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

În această zi frumoasă 12 școli Open Fun Football Schools din toată țara au organizat activități pentru copii conform programului special OFFS + SSP (Sport – Şcoală – Poliţie) în Dubăsari, Grigoriopol, Ștefan Vodă, Ceadîr-Lunga, Copceac, Bălți, Brătușeni, Soroca, Ocnița, Ungheni, Slobozia Dușca, Hârbovăț.

Programul special SSP îşi propune drept scop completarea şi îmbunătăţirea iniţiativelor şi a acţiunilor pentru copii şi tineret care se derulează separat de către poliţie, sectorul şcolar şi cluburile sportive. Iniţiativa SSP promovează apropierea eforturilor comune la nivel local de prevenire a criminalităţii juvenile.

Proiectul CCPA/OFFS este implementat în ţara noastră de către organizaţia neguvernamentală CCPA din Danemarca şi FMF din anul 2006, de asemenea fiind susținut de Guvernul Suediei. Principalele obiective sunt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei şi acordarea unei asistenţe metodice şi tehnice asociaţiilor, cluburilor şi scolilor de fotbal.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image