Grassroots

Special Olympics (video)

News Details
Text

Special Olympics Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal au desfăşurat sâmbătă, 2 decembrie, un festival cu participarea a peste 100 de elevi de la şcolile auxiliare din municipiul Chişinău. În cadrul acţiunii au fost organizate competiţii la diferite probe sportive. Evenimentul a fost dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi şi s-a desfăşurat în sala Şcolii Auxiliare nr.6 din capitală.

La ceremonia oficială au participat Angela Chiriac, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a mun.Chișinău, Alexandra Danilenco, Preşedintele Special Olympics Moldova, Natalia Vasiliev, Secretar General Special Olympics Moldova, Svetlana Danilenco, Directorul Şcolii Auxiliare nr.6, Mircea Cojocari, Şef al Departamentului protocol administrativ al FMF, alţi oaspeţi şi oficiali.

Participanţii la competiţii au primit din partea organizatorilor diverse cadouri.

Începând cu anul 1999, forul fotbalistic susţine mişcarea „Special Olympics" Moldova, care are ca scop promovarea culturii fizice şi a sportului în rândul copiilor cu dizabilităţi fizice şi mentale.
 

Video